DKK 150,00 Ekskl. kortgebyr

Club Bears 2012/13

10.04.2013 kl. 15:00 Vejlby-Risskov Hallen, Risskov
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 150,00 Ekskl. kortgebyr

Club Bears er for ungdomsspillere i de østjyske basketballklubber. Kortet giver kun adgang for basketballspillere (U18 hold og yngre) i tilknyttede klubber.

Bakken Bears ønsker at bidrage til glæden ved at spille basketball i Østjylland og tilbyder derfor et Club Bears-medlemskab til alle ungdomsspillere i klubberne i Østjylland. Alle kontingentbetalende ungdomsspillere kan købe kortet. De østjyske basketballklubber kan engagere sig yderligere og få adgang til fællestræninger, m.m. - se mere på www.bakkenbears.com.

Med Club Bears-kortet får du adgang til alle hjemmekampe i Basketligaen (med undtagelse af DM-finalerne) og pokalturneringen.

Købsprocessen:
Følg de trin denne side foreslår.
Bemærk at du skal trykke på "køb billet" efter valg af sektion.
Der kan kun købes et kort pr. køb, da kortene er personlige. Ved gentagelse af købsprocessen vil det være muligt at købe pladser ved siden af hinanden.
Vi definerer børn som unge til og med 17 år (alder ved første hjemmekamp).

Plads:
Du vil få plads i Bakken Bears' fansektion (D2) for enden af banen - ved siden af Bakken Bears' bænk.

Sådan får du dit kort:
Efter købet printer du din billet/sæsonkort og medbringer til den første hjemmekamp. Her vil vi ombytte så du får et "rigtigt" sæsonkort.

NB: Club Bears gælder kun for ungdomsmedlemmer af basketballklubber i Østjylland. Vi gennemgår købene af kort med klubberne og kun kontingentbetalende ungdomsmedlemmer får adgang til Bakken Bears' kampe.