Teddy Bear Toss: Bakken Bears vs. Randers Cimbria Teddy Bear Toss: Bakken Bears vs. Randers Cimbria

Mandag d. 20. december kl. 18:30
Vejlby-Risskov Hallen

 

Årets Teddy Bear Toss-kamp!

Randers Cimbria er modstanderen, når Bakken Bears åbner op for den traditionsrige Teddy Bear Toss kamp. Når første tre-pointer går i kurven, regner det med bamser i Vejlby-Risskov Hallen. Bamserne uddeles i samarbejde med Børnens Kontor, som julegaver til børn, der trænger til en bamse. Du behøver ikke engang at have bamse med hjemmefra, for vi sælger også bamser til fordel for Børnenenes Kontor i hallen.

Døren åbnes en time inden kampstart

Du skal vise coronapas

Grundet den stigende coronasmitte i Danmark er der til bl.a. indendørs idrætsarrangementer med over 100 betalende tilskuere genindført coronapas. Det betyder, at du skal kunne fremvise et gyldigt coronapas til vores kampe. Et coronapas er en dokumentation for, at du enten er færdigvaccineret eller i gang med vaccination (gyldig 14 dage efter første stik), testet negativ med en PCR-test (indenfor 72 timer), testet negativ med en kviktest (indenfor 48 timer) eller tidligere har været smittet.

Vi anbefaler at downloade app’en “Coronapas” fra Sundhedsministeriet, da det er den hurtigste måde at vise et coronapas på, så vi undgår for meget ventetid ved indgangene.
 
Hvem er undtaget for coronapas?

Følgende personer er fritaget for at vise coronapas:

  • Børn under 15 år.
  • Personer, der kan fremvise dokumentation udstedt og underskrevet af et kommunalt Borgerservice-center for at være undtaget fra krav om Covid-19-test.

Billetpriser

  • Voksne kr. 80,-
  • Studerende og pensionister kr. 60,-
  • Børn kr. 60,- Børn er til og med 17 år.
  • Billetpris ved køb i døren kr. 120,-

 


1. Antal billetter


2. Placering


3. Billettype