Handelsbetingelser

Før du kan købe billetter, er det påkrævet, du har en bruger på www.billet.bakkenbears.com, da det er denne brugers oplysninger, du skal anvende til at logge ind i Bakken Bears. Denne bruger kan oprettes på www.billet.bakkenbears.com.

Når du downloader og logger ind i Bakken Bears appen, indgår du aftale med Bakken Bears A/S og accepterer samtidig de Vilkår og Betingelser, der er for brug af appen.

 

Bestilling og betaling 

Vi accepterer MasterCard, VISA Elektron og VISA/Dankort udstedt i Danmark til betaling. MobilePay kan benyttes til betaling for udvalgte produkter. Der kan tillægges gebyr ved køb af de enkelte produkter. Gebyrstørrelsen oplyses altid, inden købet gennemføres.

 

Kvittering

Når du har foretaget et køb i appen, dannes der en kvittering. Ønskes kvitteringen genkaldt efter købet, kan kvitteringen findes under din profil på Bakken Bears billetshop: www.billet.bakkenbears.com, under din Ordrehistorik, som har til formål at samle kvitteringer på alle køb foretaget med dit bruger ID i henholdsvis klubbens app og webshop.

 

Billetter 

Billetter købt på www.billet.bakkenbears.com, fremgår også i Bakken Bears appen, såfremt der anvendes samme bruger til henholdsvis køb via shoppen og log-ind i Bakken Bears appen. Derudover kan de købte billetter printes direkte fra kvitteringssiden. Vi gør opmærksom på, at billetterne først er reserveret til dig, når din betaling er gennemført. Det er vigtigt, at du behandler din billet som et værdipapir og sikrer dig mod, at den kopieres eller udskrives flere gange. Såfremt der er printet flere kopier af billetten, er det kun den billet, der bliver scannet første gang, der er gyldig. Øvrige kopier er ugyldige.

Har du mistet din billet, eller er den blevet ulæselig, kan du til enhver tid printe en ny ved hjælp af et link i den tilsendte ordrebekræftelse.

 

Fortrydelsesret

Billetter

Efter køb kan du ikke få din billet refunderet eller fortryde købet. Har du bestilt en forkert type, vil du kunne få refunderet differencen eller blive påkrævet ekstra ved for lidt betalt. Tjek derfor din ordre, så du sikrer dig, at det er det rigtige, du har foretaget dig. Ved aflysning af arrangementet refunderes prisen for købte billetter ekskl. gebyrer. Pengene tilbagebetales til den konto, hvorpå pengene er hævet. Dette for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Har du betalt med check eller kontant, vil vi bede om registrerings- og kontonummer til en bankoverførsel. 

Tilbagebetaling

Hvis du har anvendt et betalingskort som betalingsmiddel refunderes beløbet til kortet og indsættes på din konto inden for 8 hverdage fra modtagelsen af en utvetydig skriftlig eller mundtlig fortrydelse af køb. Hverken kortgebyrer eller et eventuelt billetgebyr refunderes.